27 helmikuuta 2017

TORREVIEJAN PUOLIKAS JA KYMPPI

Kotikylämme puolimaraton ja kymppi juostiin sunnuntaina 26.2. Säätila oli parhain mahdollinen eli puolipilvistä, lämpötila +16 ja vain hyvin kevyttä tuulta.
Osallistujia molemmille matkoille oli hieman alle 400kpl. Kyllä rantakadulla oli siis ihan mukavasti tunnelmaa kun 800 juoksijaa lähtölaukausta odotteli!

Reitti on lähes tasainen ja sisältää rantakatua sekä keskikaupungin pitkää pääkatua.

Kymppi juostiin yhtenä kierroksena ja puolikas vastaavasti kahtena kierroksena. Kaupungin eteläpuolen avoin osuus on joskus ollut haastava kovemmilla tuulilla. Tällä kertaa sitä ongelmaa ei siis ollut!
Suomalaisia oli tälläkin kertaa mukana useita ja palkintosijoja pohjolaan tuli 5 kpl. Matleena voitti oman ikäsarjansa ja oli yleisen sarjan toinen!